PETER HYBALLA

03 SPEAKER

Peter Hyballa bei der Speaker Night in Berlin, präsentiert von Peter Lüder

De ups en downs: Peter Hyballa vertelt over zijn ervaringen en lessen in zijn lezingen.

Peter Hyballa is niet alleen voetbaltrainer, maar ook een emotionele spreker die inspireert door zijn eigen ervaringen. In zijn lezingen deelt hij zijn verhalen over de uitdagingen die hij in zijn leven heeft overwonnen en hoe hij daardoor sterker is geworden.

Als professioneel voetbalcoach heeft hij veel ups en downs meegemaakt en daarvan geleerd dat je kunt groeien door moeilijke fases in het leven en hoe je daar je voordeel mee kunt doen. In zijn lezingen vertelt hij over zijn eigen ervaringen en hoe hij heeft geleerd om obstakels te overwinnen en te leren van nederlagen. Zijn verhalen zijn authentiek en inspirerend en laten zien dat iedereen, ongeacht zijn professionele of privéachtergrond, door moeilijkheden nieuwe grootsheid kan vinden.

Peter Hyballa is een inspirerende spreker die zijn publiek ontroert en meesleept. Hij laat zien dat het niet alleen in het profvoetbal, maar ook in het leven om meer gaat dan alleen winnen - het gaat om het overwinnen van uitdagingen en ervan leren om sterker te worden.

Peter Hyballa is hiervoor een getraind spreker en ontwikkelt zich voortdurend met theaterdirecteuren en bekende sprekers. Of het nu voor CEO's van grote internationale bedrijven, Speaker Nights, gemeenteraden of kerkelijke gemeenten is. Peter Hyballa spreekt in het Duits, Nederlands en Engels.

HUIDIG PROGRAMMA

»Hyb the typ«
Mensen zijn anders en steken hun "hoofd uit het maïsveld".
"De voetbalgek"
Successen en tegenslagen van een gescheurde workaholic.
"De Coach Cowboy"
Lucky Luke in zware zaken is eenzaam-fascinerend.
"Speelvormen tot uitputting"
Iedereen heeft recht op zijn eigen crisis.
View